Werving en selectie

Tijdelijke en vaste banen

Niet alleen tijdelijke (project) banen vallen binnen onze scope, ook vaste banen kunnen we prima invullen met onze database aan kandidaten. Wanneer de juiste baan op dat moment niet bij ons is uitgezet zullen we vanuit de kandidaat zoeken tot we deze baan wel gevonden hebben.

We treden ook op als interim recruiter waarbij het recruitment tijdelijk en op klantwens uit handen gegeven kan worden.

Typische SelectU-klanten zijn: machinebouwers, ingenieursbureaus, industriële eindklanten en diens toeleveranciers met een focus op Zuid West Nederland. Tevens richten wij ons op de bouwwereld.

Absolute klantvriendelijkheid, ethisch ondernemen en flexibiliteit zijn kernwaarden van SelectU . Een perfecte match betaald zich altijd terug in een nieuwe opdracht of goede reclame.

Daarom SelectU

Waarom solliciteren kandidaten niet zelf bij een bedrijf? Het antwoord is verbluffend en logisch tegelijk.

Het overgrote deel van de vacatures in Nederland verschijnt niet op de website van het betreffende bedrijf, maar wordt daarentegen ingevuld door een netwerk van bemiddelingsbureaus die de vacature vaak zonder gebruikmaking van social-media vervullen! Dit maakt het erg interessant om jouw profiel in de spotlights van SelectU te zetten!

Daarnaast is het voor een zoekende kandidaat lastig om alle interessante bedrijven in beeld te krijgen.

SelectU heeft een breed netwerk aan potentiële werkgevers en tevens een samenwerking met diverse andere bemiddelingsbureaus waardoor de ideale baan nooit ver weg is.

Als derde argument is het voor een kandidaat simpelweg aangenaam om een organisatie als kruiwagen in te schakelen. Zeker als die persoon nog steeds een vaste baan heeft en vertrouwelijkheid voorop staat.

SelectU heeft al velen op een betrouwbare manier bemiddelt naar een andere, meer uitdagende vaste baan.

Belofte

De klant kan rekenen op een juist uitgevoerde selectie en ontvangt dan ook niet meer dan 3 passende kandidaten die persoonlijk gesproken zijn en waarbij minimaal 2 positieve referenties ontvangen zijn.

De kandidaat kan uitgaan van een vertrouwelijke behandeling van zijn dossier en kosteloze professionele begeleiding vanuit SelectU waar je beter van wordt!

SelectU stelt zich op als een open partij die het gehele proces voor iedereen helder houdt. Dit houdt gewoonweg in dat wij wél de kandidaat en de klant nauwgezet op de hoogte houden van het sollicitatieproces!

SelectU kan leunen op ruime bemiddelingservaring binnen de techniek in de regio Zuid West Nederland. Opgedane ervaringen zijn verwerkt in een concept waar we onherroepelijk in geloven: klantvriendelijkheid, ethisch ondernemen en flexibiliteit.