Werknemers

Uitzenden

Een baan in de techniek is altijd uitdagend. Als je wilt werken in de techniek; dan zal SelectU je vacatures aanbieden van bedrijven die op zoek zijn naar kandidaten met een technische achtergrond. Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Stuur dan je CV op naar SelectU! Ook een open sollicitatie zullen wij met de nodige aandacht bekijken en beoordelen. Wanneer we zien dat je CV aansluit met één van onze opdrachtgevers dan zullen wij direct contact opnemen. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben we in de toekomst misschien een passende baan voor je.

Werving en Selectie

Er komt misschien een moment dat je het niet meer naar je zin hebt op je werk, dat er geen doorgroeimogelijkheden meer zijn of dat je gewoon toe bent aan iets anders. Het is in dat geval niet altijd makkelijk om te gaan solliciteren. Je hebt immers een vast dienstverband. Je wilt niet dat je werkgever dat te weten komt en dat dit tot problemen gaat opleveren. Wij zien dat veel kandidaten een beroep doen op SelectU zodat wij op zoek kunnen gaan naar een nieuwe uitdaging. Het voordeel hiervan is dat SelectU de juiste contacten heeft met het bedrijfsleven. We zorgen ervoor dat de gesprekken discreet afgehandeld worden en dat alle stappen gebeuren na overleg en in onderling vertrouwen.

SelectU is deskundig op het gebied van Werving en Selectie van technische- en aanverwante functies. Door onze ervaring, een groot netwerk en kennis van de arbeidsmarkt hebben veel werkzoekenden dankzij SelectU een ander baan gevonden. Om de juiste functie te vinden gaan wij uit van jouw persoonlijke wensen, ambities en ervaringen. Tevens kunnen wij je ook het advies geven om opleidingen te volgen zodat je kunt groeien in je ontwikkeling.