Over mij

 

Echte interesse in mensen en techniek is wat mij drijft. Bij alles wat ik doe: mijn ambitie, natuur, talent, of hoe je het ook wilt noemen, ik heb een hele brede interesse. Niet te verwarren met nieuwsgierigheid of vanuit persoonlijk of commercieel belang. Nee, puur willen begrijpen wat mensen drijft en wat hún affiniteit met techniek is.

 

Opgeleid in de chemische industrie trek ik naar deze bedrijven. Ik spreek nu eenmaal de taal van de industrie, maar mijn ‘ding’ gaat verder. Ik wil verbanden leggen. Ik ben opgegroeid met techniek dwz installatie en bouwtechniek. Tussen cijfers en de dromen of angsten van de ondernemer; “zal ik personeel aannemen, gebruik maken van een flexibele schil, zelf acquisitie doen of juist focussen op waar ik goed in ben”. Dat zijn vragen waar ik graag bij help. Luisteren en doorvragen naar visie en passie waar iemand op wilt uitkomen en op welke manier. Tegelijk ook confronteren en de spiegel voorhouden over wat het kost: letterlijk en figuurlijk. Niet mijn mening opdringen, maar ‘oplopen’ met de ondernemer.

 

Zelf ben ik professioneel gegroeid tijdens mijn werkzame leven in de petrochemie.  Van Chemisch analist tot Chemisch Ingenieur met enkele stappen zoals business analist, operationeel supply planner en (project) inkoper. Hiernaast ben ik actief betrokken geweest bij meerdere shutdowns, maar heb ik ook operationele projecten (warmteoverdracht) begeleid. Projectbegeleiding trekt me nog steeds aan, maar nu vanuit een andere invalshoek. Niet alleen omdat het geweldig leuk is, maar vooral om persoonlijke informatie te kunnen combineren met uw vraagstukken. Dan geef je pas echt advies dat ergens over gaat.

 

Alles wat ik doe, doe ik met passie, op zoek naar uitdagingen. Omdat je daarin jezelf leert kennen.